Fantasy Film

 Striper av et transparent materiale med "irridescent" skimmer.  Materialet vil ved hjelp av varme (f.eks. strykejern, varmlufspistol) smelte sammen til lekker pynt, som f.eks. englevinger / sommerfuglvinger.

Her er et par eksempler på teknikker:

1. Påfør permanent blekk på et stempel (f.eks. sommerfugl), og legg opp ned.  Klipp 3-4 biter med Fantasy Film som er litt større enn motivet, og legg dem forsiktig oppå stempelet. Bruk en bit med bakepapir e.l, og sett sett et strykejern forsiktig på (bruker man et dampstrykejern, bruk den delen av jernet som ikke har hull) . La stå et par sekunder.  Løft av bakepapiret og man kan enkelt se om bitene har smeltet sammen.  Avkjøl litt, og klipp rundt. Har man brukt en sommerfugl/øyenstikker, er det fint å klippe vingene inn på midten mot kroppen slik at de kan brettes oppover ved montering.   Bittesmå glitterprikker på toppen gir en ekstra touch.

2.  Stemple et motiv med Staz On e.l på en bit med Fantasy Film og lett det på et non-stick ark.  Smelt klar UTEE i en Melting Pot, og hell over motivet.  La det være som det er, eller klipp i biter før det er helt kaldt for en mosaikk-effekt. Fantasy Filmen gir et spesielt lekkert skinn til denne teknikken.

 

!
fantasy film watermelon

Fantasy Film - Watermelon

3 meter
ff - waterfall

Fantasy Film - Waterfall

3 meter
ff - sunkissed

Fantasy Film - Sunkissed

3 meter

 

ff - spring morning

Fantasy Film - Spring Morning

3 meter

ff - mother of pearl

Fantasy Film - Mother of Pearl

3 meter

 

ff - kristas eyes

Fantasy Film - Krista's Eyes

3 meter